Tietoa minusta

Tietoa minusta

Minä olen ollut kovapäinen enkä ole heti kuunnellut kehon viestejä, onneksi keho on viisas ja sillä on keinonsa saada minut kuuntelemaan. Kun muutama vuosi sitten sairastettu burn out ei vielä pysäyttänyt minua niin sain vuosi sitten syöpädiagnoosin, joka sai minut miettimään elämää ja mikä elämässä on tärkeintä. 

Sain syöpädiagnoosin marraskuussa 2020. Tilanne vaan koko ajan paheni ja lopulta joulukuussa sain kuulla, että tilanne on niin pahaksi päässyt ettei sitä voida leikata että ainut mitä voidaan tehdä on aloittaa systotaattihoidot ja toivoa että se lähtee pienemään. Tämä tieto pysäytti minut ja lähdin oikeasti miettimään, mikä on minun elämässäni tärkeintä? Kalenteri tyhjeni hyvin äkkiä ja prioriteetit menivät uusiksi. Minulla ei jäänyt listalle enää mitään muuta kuin yksi asia, halu pysyä hengissä ja olla terve. Tästä alkoi sitten kunnon taistelu elämästä ja kuolemasta. Lähdin tuntemaan, ajattelemaan, kokemaan miltä tuntuisi, jos olisin täysin terve. Joka aamu heräsin siihen kiitollisuuden tunteeseen, että olen edelleen hengissä, niin kauan kuin on elämää, on toivoa ja minä en aikonut luovuttaa. Vaikka minulla on kovasti kipuja, särkyjä, en syönyt, en nukkunut, olin ihan zombi ja paino vaan koko ajan laski, kun kävin viikoittaisissa systostaateissa, ja kehoni oli kuin neulatyyny viikoittaisissa labroissa, useita kuukausia, niin niin pystyin nousemaan joka päivä tämän vallitsevan tilanteen yläpuolelle ja näkemään, tuntemaan, kokemaan kiitollisuutta siitä, että olen täysin terve ja pikkuhiljaa universumi alkoi vastata tähän toiveeseeni, unelmaani. Kevään aikana kaikkien lääkäreiden ihmetykseksi minulta säännöllisin väliajoin otettavat magneettikuvat alkoivat vastata tätä universumille lähettämääni viestiä, kasvain rinnassani alkoi yhtäkkiä pienentyä ja pienentyä. Lopulta 6 kuukauden kuluttua toukokuussa lääkärit pyörittelivät päätään, miten tämä on käytännössä mahdollista, kasvain oli kokonaan kadonnut rinnastani ja kainaloistani. Minut päästiin leikkaamaan kesäkuussa, vasen rintani poistettiin ja kainaloni puhdistettiin. Patologi tutki nämä poistetun rinnan ja kainalokudokset ja ihmeet jatkuivat edelleen, nämä olivat molemmat täysin puhtaat, joten minulle ei annettu enää uusia sytostaatteja mikä on hyvin tavallista, että leikkauksen jälkeen annetaan systaatteja jotta saadaan kaikki varmasti pois. Minä pääsin suoraan säteisiin ja 3 viikkoa kävin päivittäin säteissä, jolla varmistettiin, että rinnan yläosissa eikä muuallakaan ollut enää elossa olevia syöpäsoluja, tämän jälkeen vielä annettiin herseptiin pistoksia vuoden 2021 loppuun asti.

Nyt tätä kirjoittaessani eletään vuotta 2022 helmikuuta ja olen kiitollinen keholleni, että se on taistellut näinkin mahtavasti ja luonut minut kuin fenix lintu täysin uudestaan solu solulta. Sitä ihmistä, joka olin vuosi sitten ei ole enää olemassa. Olin saanut kehoni immuunipuolustuksen toimimaan ja se oli luonut minut täysin uudestaan, uutena ihmisenä, olen saanut uuden tilaisuuden, uuden mahdollisuuden elää täällä teidän kanssa ja kertoa tästä mahtavasta selviytymistarinasta teille. 

On aivan mahtavaa ja uskomatonta että olen täällä teille kertomassa tästä ja olen elossa. Haluan jakaa tämän teille kaikille, jotta näette ja uskotte mikä voima teissä kaikissa on sisällä, mielen voima siitä mihin keho pystyy kun pystyy linjaamaan oikeasti kehon, mielen ja sydämen ja lähettämään yhtä linjassa olevaa viestiä, haluan pysyä elossa, se on minun ainut ja tärkein prioriteetti. Kaikki muu tulee myöhemmin.

NLP practioner, NLP Master, hypnoosi, EFT