Ensimmäinen askel kohti mielenrauhaa ja seesteisyyttä

 Palvelut

Alla on lueteltu eri vaihtoehtoja joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Metsäretkiä

Lähde tutustumaan keskuspuistoon, sen rauhalliseen elämään, kuuntelemaan puron solinaa ja lintujen laulua. Ota aikaa itsellesi, omalle hyvinvoinnillesi, keskity kuuntelemaan omaa kehoasi ja olemaan aidosti läsnä. Tutkitaan mitä kaikkea metsästä voi löytyä, kun olet aidosti utelias katselemaan ympärillesi. 

Voimme tehdä myös metsämeditaation ja etsiä sisäistä voimaasi, ottamalla voimaa puista ja luonnon rauhasta.

Varaa aika laittamalla viestiä omavapaus@gmail.com tai puh. 045 1435 320


Parantavat kädet 

* Maadoittava energiahoito tai rakkaudellinen kundaliinireikihoito

Onko sinulla joku kohta kehossasi joka tuntuu kipeältä, mutta siihen ei ole löytynyt mitään lääketieteellistä syytä?

Kipu voi johtua jostain tunnelukosta tai tukoksesta kehossasi. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Henkinen ahdistus, menneisyyden traumat, stressi tai tunnekuorma voi vaikuttaa myös fyysiseen kehoon.

Voin auttaa sinua pääsemään eroon tästä kivusta avaamalla kehosi energiakanavia ja antamalla sinulle lisää energiaa sekä tasapainottamalla kehosi omia energiakanavia. Tasapainotetaan sinun chakrojasi ja avataan energiatukoksia.

Opetan sinua myös halutessasi antamaan tälle kehosi kohdalle rakkautta. Saat myös kotihoito-ohjeet joilla pystyt myös itse ylläpitämään rakkautta ja kiitollisuutta kehossasi, jos vaiva jostain syystä uusiutuisi. Saat toki tulla myös uusintakäynnilleni minun vastaanotolleni halutessasi💗.

Varaa aika alla olevasta linkistä Haagan toimitilaan tai laita viestiä omavapaus@gmail.com/0451435320 


Intuitiivinen muutosvalmennus

Tässä valmennuksessa yhdistyy sekä kundaliinireiki/energiahoito että NLP tekniikat ja voit saada kokonaisvaltaista hoitoa kaikille tarvitsemillesi osa-alueille, fyysisille, psyykkisille ja mentaalisille osa-alueille. Jos tarvitset kokonaisvaltaista hoitoa, haluat saada uskomuksia, traumoja, tunnelukkoja yms. poistettua sekä energiat virtaamaan kehossasi, niin tämä on sinun juttusi. Laaditaan sinulle oma yksilöllinen ohjelma.

Varaa aika alla olevasta linkistä Haagan toimitilaan tai laita viestiä omavapaus@gmail.com/0451435320


Mandalakivien maalausta

Tervetuloa maalaamaan oma voima-mandalakivesi 💗.

Ota mukaan löytämäsi kivi jostain tärkeästä paikasta tai muu kivi, joka kutsuu sinua. Kivi, johon haluat maalata voimaannuttavia kuviota, ladata voimakkaita kiitollisuuden ja rakkauden tunteita. Tarvittaessa saat minulta myös kiven ja maalaamiseen tarvittavat välineet. Vietetään rento ja mukava päivä yhdessä, tutustuen omaan kehoomme, sieltä tuleviin viesteihin ja puhdistetaan alitajunnasta nousevia tunnelukkoja ja uskomuksia.

Ilmoittaudu kurssille alla olevasta linkistä Haagan toimitilaan tai laita viestiä omavapaus@gmail.com/0451435320 


❈Mandalakivet

Osta itsellesi voimaa tuottava, rakkautta ja kiitollisuutta täynnä oleva mandalakivi. Minä olen kerännyt nämä kivet paikoista jotka ovat minulle tärkeitä ja pelkästään kiven näkeminen tuo jo hymyn kasvoilleni. Toivottavasti näistä kivistä on sinulle myös paljon iloa ja saat niistä energiaa ja rakkautta.

Kivi on kaunis koriste esim. kirjahyllyssä, työ-/yöpöydällä, taskussa, mihin ikinä tarvitsetkaan lisää voimaa, energiaa, rakkautta, mielenrauhaa tai mitä lisävoimia kulloinkin tarvitset. Kivi on myös mukava persoonallinen lahja hyvälle ystävällesi.

Tilaa itsellesi oma mandalakivi laittamalla viestiä omavapaus@gmail.com tai puh 045 1435 320 .


❈Rakkausmeditaatio

Kaipaatko elämääsi lisää rakkautta ja kiitollisuutta? Hyväksytkö kehosi? Sallitko rakkautta itsellesi?

Voin tehdä sinulle oman henkilökohtaisen rakkausmeditaation, jonka saat myös tallenteena mukaasi jotta voit tarvittaessa aina palata rakkauden ja kiitollisuuden tunteisiin💗.

Varaa aika laittamalla viestiä omavapaus@gmail.com tai puh. 045 1435 320  


❈Sydänyhteyden ja kiitollisuuden löytäminen - kohti rauhallisempaa ja seesteisempää elämää

Haluatko oppia tuntemaan enemmän rakkautta ja kiitollisuutta itseäsi kohtaan ja saada henkilökohtaista opastusta tähän?

Tällä pienryhmäkurssilla opit löytämään sisäisen voimasi, rakkautesi, kiitollisuutesi elämää kohtaan ja saat minun ja ryhmän tuen. Luomme turvallisen ja luottavaisen ryhmän, jossa sinulla on tilaa ja mahdollisuus kertoa omista toiveistasi, peloistasi, epävarmuuksistasi ja saada niille hyväksyntää ja rakkautta.

Kurssin aikana opimme sallimaan ja antamaan itsellemme rakkautta, hyväksymään meidän pimeimmätkin, negatiivimmatkin piirteet ja antamaan itsellemme ja toisille anteeksi. On tärkeä oppia päästämään irti kontrollista ja luottamaan elämään sekä huomata, että sinua kannatellaan ja sinulla on koko ryhmän tuki.

Tämä kurssi on hyvin voimaannuttava kokemus sinulle, joka kaipaat lisää voimaa, rohkeutta ja luottamusta itseäsi kohtaan. Tällä kurssilla sinulla on tilaa tunteillesi ja pääset reflektoimaan niitä turvallisessa ympäristössä. Minulle on tärkeää, että jokainen teistä kokee tulleensa kuulluksi ja nähdyksi ja jokainen saa oman tilansa ja aikansa käsitellä omia asioitaan. Sinun mielipiteesi on tärkeä ja vaikka kurssi nostattaisi jotainkin tunteita pintaan, anna niiden tulla näkyväksi, kohtaa ne rohkeasti ryhmän tuella ja päästä niistä sitten irti. Saat kurssilla myös vertaistukea muista samassa tilanteessa olevista ja pystymme näin tukemaan toinen toisiamme.

Teemme harjoituksia, meditaatiota ja tutkimme sisäistä lastamme ja uskomuksiamme ja työstämme esiin tulevia virheellisiä toimintamalleja, tunnelukkoja yms., jotka eivät enää palvelu sinua.

Saat voimaa ja energiaa kohdata itsesi ja ympäristösi ihan uudella tavalla.

Kurssin kesto, tarvittavat välineet ja hinta:

  • 4 kertaa, joka toinen viikko, jotta ehdit sisäistää aina sen viikon asiat
  • 1.5 tuntia/kerta
  • 310 euroa/koko kurssi, kaikki materiaali jää sinun käyttöösi
  • Ota mukaan muistiinpanovälineet
  • Kurssin osallistujamäärä 2-12 hlö, joten ilmoittaudu pikaisesti ja varmista paikkasi heti

Ilmoittaudu kurssille alla olevasta linkistä Haagan toimitilaan tai laita viestiä omavapaus@gmail.com/0451435320 


❈ Rakkaus- ja kiitollisuuskurssi

Haluatko oppia tuntemaan enemmän rakkautta ja kiitollisuutta itseäsi kohtaan, saada henkilökohtaista opastusta tähän?

Kurssi kestää 4 viikkoa ja sen voi aloittaa milloin itsestä tuntuu parhaimmalta.

Joka viikko tulee uusi video sen viikon teemasta. Jos videosta herää ajatuksia, kysymyksiä, niin voit lähettää minulle niistä wa-viestin. Voimme myös työstää esiin tulevia tunnelukkoja, uskomuksia jotka ei enää palvele sinua ja tarvittaessa käydä vaikka lapsuudessasi muuttamassa syntyneitä uskomuksia. Olen sinun käytettävissäsi tämän neljän viikon ajan.

Ilmoittaudu kurssille laittamalla viestiä omavapaus@gmail.com tai puh. 045 1435 320

Olet tärkeä, ota aikaa itsellesi, omalle hyvinvoinnillesi