Meditaatioharjoitus päivittäiseen arkeen

06.06.2022

Tunne tunteet joka aamu, miltä tuntuu oikeasti tuntea kehossasi oleva rauha, seesteisyys, armollisuus, tunne oikeasti nämä oikeasti nämä tunteet, älä vain ajattele tuntevasi vaan pysähdy aidosti hetkeksi tuntemaan miltä nämä tunteet tuntuisivat kehossasi.

Jos sinulle on luontaista, niin voit kuvitella vaikka pienen haltijan, keijun olkapäällesi, joka puhuu sinulle kauniisti ja on uusi sisäinen kannustava äänesi.

Minä haluan voida paremmin

Mä haluan voida paremmin

Mä haluan olla rauhallisempi

Mä voin hyvin ja tunnen seesteisyyttä ja rauhaa sisälläni

Rakasta kaikkia tunteitasi. Kuuntele negatiivisia tunnettasi, hyväksy ne, anna niillekin rakkautta, kiitä niitä tästä kokemuksesta minkä sait ja päästä sen jälkeen irti.

Sinulla on lupa saada rakkautta, muista että suuntaat fokuksen aina hyvän koska tällöin saat elämääsi hyviä asioita ja opetat mielellesi uutta positiivisempaa tapaa toimia, jotakin kohden

Ota yhteys sisäiseen voimaasi, parantavaan energiaasi joka päivä, ala vahvistaa sitä, lähettämällä sitä muille, rakasta itseäsi, paranna itseäsi ja pidä huoli omasta energiastasi, aseta rajat jotta voimasi pysyy sinussa.

Oma suojakupla

Oman suojakuplan tekeminen

Jos olet visuaalinen ja näet mielikuvia niin voit luoda ympärillesi suojakuplan, eräänlaisen voimakentän joka suojaa sinua. Voit nähdä suojakuplassasi värejä, musiikkia, asioita, mitkä tuovat sinulle hyvää oloa. Itse olen luonut itselleni vaalean liila suojakuplan, joka suojaa minua kaikelta negatiiviselta energialta. Tämä magneettikenttä, voimakenttä joka pitää pimeät, negatiiviset voimat ulkopuolella, päästäen läpi vain hyvät, voimaannuttavat energiat. joille on ohut saippuakuplamainen kenttä. Kuplani pyörii 360 astetta suojaten minua joka suunnasta.